Om oss

En stor affär kan ske enkelt

Malin Bäckrud Fastighetsförmedling
Med stort engagemang

driver jag processen framåt. I mig har du en tillgänglig och påläst mäklare.

Med varm hand

lyssnar jag på dig som kund och utgår ifrån att vi har en god dialog.

Varför mig?
Yrkesstolthet är mycket viktigt för mig. I det ordet ryms kunskap, kompetens och kvalitet. Men också mjuka värden som engagemang och ett varmt bemötande. Att varje möte med mina kunder är viktigt och att jag är närvarande i det mötet.
I mig hittar du en rakryggad mäklare som planerar att arbeta med återkommande kunder i flera generationer. Det är min målsättning.
Låt mig få jobba tillsammans med dig - för att verkställa en av dina större affärer i livet.
”I mitt kikarsikte ser jag långsiktiga kundrelationer där flera generationer vill återkomma. ”
Grundare
Malin är bosatt i Falun med man, tre barn och 3 bonusbarn. Hon är utbildad ekonom men har de senaste åren arbetat som fastighetsmäklare på en av de större byråerna i Dalarna. Hon har även utbildat sig till certifierad inredare. Malin är en driven person som redan via sin elitidrottskarriär visat att det går att nå högt uppsatta mål om man är beredd att göra jobbet. Hon har spelat innebandy på högsta nivå i IBF Falun och även varit med och vunnit VM-guld med Sveriges landslag.
Nyfiken på att sälja med oss?

Går du i säljtankar eller är du kanske bara nyfiken på vad din bostad är värd kan du boka en kostnadsfri värdering. Tillsammans går vi igenom bostaden och förutom värdet så berättar vi om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsförsäljning. Gratis och utan förbindelser.