Kungsgårdsvägen 12

Regementsområdet, Falun kommun Se på karta

Kungsgårdsvägen 12

Regementsområdet, Falun kommun Se på karta
Bostadsrättslägenhet69  m²3 rum5 715 kr/mån Visa planlösning

Nyrenoverad lägenhet med stilrena materialval och en härlig öppen planlösning. Trerummare om 80 kvm med stor uteplats i en välskött bostadsrättsförening.
Läs mer...

Beskrivning

Här har du chansen att köpa en nyligen renoverad lägenhet om 80 kvm med en fantastisk uteplats i bästa söderläget omsluten av föreningens grönytor. Ett modernt och påkostat boende med en öppen planlösning som erbjuder generöst utrymme för umgänge med familj och vänner. Ett ljust laminatgolv flätar samman hela lägenheten och de härliga fönsterpartierna ut mot gården ger en fint ljusinsläpp. En stilren och sobert inredd lägenhet med ljusa väggar och kontraster som ger karaktär till boendet.

Ni välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober med skjutdörrar. Redan här upptäcker du något av "det lilla extra" som denna lägenhet erbjuder via de mörka ribbväggarna i ek samt spegeldörrar. Därefter öppnar lägenheten upp sig och det rymliga vardagsrummet ger dig möjlighet att möblera både med soffdel och matbord. Eller varför inte avskilja utrymmet och skapa två rum i rummet.

Det som kanske etsar sig fast mest efter att ha besökt denna lägenhet är nog ändå det läckra köket. Ett stilrent och avskalat kök som på ett ypperligt sätt smälter samman med övriga ytskikt. Inbyggda vitvaror där kontrasterna mellan de vita släta luckorna och den mörka laminatskivan och maskinella utrustningen ger karaktär till köket.

Från hjärtat av bostaden, vardagsrummet når du en av utgångarna till den rymliga uteplatsen. Här kan det avnjutas många härliga måltider då det finns gott om plats för matbord och loungemöbel. Från uteplatsen har du uppsikt över barnen som kan leka på föreningens grönytor i anslutning till lägenheten.

Bostaden erbjuder två sovrum varav master bedroom med egen utgång till uteplatsen samt garderober i vardera sovrum. Badrum med kakel och klinkers utrustat med badkar, dusch, kommod, spegelskåp och toalett. Förberett för installation av tvättmaskin. Utöver badrummet finns även en mindre toalett i anslutning till hallen, perfekt för gäster på besök.

BRF Dalregementet är en stabil och äldre bostadsrättsförening där man genom året underhållit fastigheterna enligt plan. Större renoveringar är redan genomförda i form av stambyte, fasad- och takrenovering, nya fönster samt säkerhetsdörrar. Föreningen har trevliga grönområden samt boulebana och odlingslotter för den med gröna fingrar. Här erbjuds även gemenskapsutrymmen i form av cykelförråd, gästlägenhet, hobbyrum, vallabod och bastu.

Oavsett var i livet du befinner dig: här har du nära till allt du behöver i din vardag. Du har till exempel flera förskolor på promenadavstånd samt skolor för alla åldrar finns på bekvämt cykelavstånd. Jobbar du på lasarettet kan du promenera dit. Middagsmaten handlar du enkelt på ICA Maxi på handelsområdet Majoren, bara ett par hundra meter bort. Här finns även flera andra större butiker att shoppa loss i. Myrans natur- och strövområde med vandringsleder och skidspår vintertid finns i närområdet. Lugnets naturreservat och friluftsområde med alla aktiviteter finns en kort cykeltur bort.

Varmt välkommen på visning!

Samtliga rum
Ljusgråa trämönstrade laminatgolv och vitmålade väggar. Laminatgolven har försetts med ett ventilerande nivellsystem för att säkerställa att bostaden håller ett optimalt klimat.

Hall
Mörkgrå laminatgolv samt ljusa väggar. Inre hall med garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

Kök
Ljust kök med läckra svarta detaljer så som laminatskivan och vitvarorna. Maskinella utrustning i form av diskmaskin, kyl, frys, fläkt, ugn, induktionshäll och micro är helt integrerat i köket. Stilrena ljusa släta luckor och gott om arbetsyta. Öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger stort utrymme för matbord.

Matrum/vardagsrum
Ljust rum med öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp. Här kan du enkelt dela av rummet och då skapa en avskild matdel. Utgång till rymlig uteplats.

Sovrum 1
Ljust rum med dubbeldörrar ut mot uteplatsen. Platsbyggda garderober.

Sovrum 2
Ljust rum med platsbyggd garderob.

Badrum
Kakel och klinkers. Utrustat med badkar, kommod, spegelskåp samt wc. Förberett för installation av tvättmaskin. Renoverat av föreningen sedan tidigare.

Toalett
Svart klinkers och vitmålade väggar. Wc och handfat.

Fakta
Fastighetsbeteckning:
Soldaten 12.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3, ej hiss.
Storlek:
3 rum varav 1-2 sovrum. Boarea 69 m², biarea 11 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Bostaden har en total area om 80 kvm enligt säljaren. Då bostaden är belägen i suterrängplan utgör 69 kvm boarea och 11 kvm biarea.
Badrumsfläkten fungerar inte.
Övriga utrymmen:
Uteplatsen/marken samt förråd är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 1954.
Flerfamiljshus
Består av 83 lägenheter samt 9 lokaler

Lägenhetsfördelning
1 rok 10 st
2 rok 27 st
3 rok 30 st
4 rok 16 st
5 rok 6 st.
Övriga utrymmen: Till lägenheten hör två förråd, ett utav dem utanför entrédörren samt ett matkällarförråd i samma plan.

Tvättstuga finns i samma plan som bostaden

Cykelförråd
Gästlägenhet/samlingslokal
Hobbyrum
Vallabod
Bastu
Blomrum. Uteplatsen/marken samt förråd är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Uppvärmning och el:
Fjärrvärme.
Energideklaration:
Energiklass E. Specifik energiprestanda 145 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 129 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-03-14.
TV- och internetanslutning:
Ansluten till kabel-tv Comhem
Internet via stadsnät.
Bilplats:
20 garageplatser med separat kö
38 parkeringsplatser med eluttag, separat kö.
12 carportplatser, separat kö.
Ekonomi
Pris:
2 100 000 kr, högstbjudande.
Avgift:
5 715 kr/mån. Värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg.
Grundutbud kabel-tv ingår i avgiften

Föreningen står för den fasta delen av elabonnemanget och bostadsrättsinnehavaren för den rörliga förbrukningen.
Andelstal:
Andel i föreningen är 1,22123.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 1 176 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 276 kr och hushållsel 900 kr.
Antal personer i hushållet: 2.
Försäkring: Folksam.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av säljaren.
Föreningen

BRF Dalregementet.

Övrig information

Spabadet som syns på bilderna är bortplockat och därav inte inkluderat i köpet.
Fina grönområden runt byggnaden med planteringar, lekpark, boulebana och odlingslotter.

Pris (utgångspris)

2 100 000 kr

Visning

Tisdag, 23 jul 17:00-17:45
Malin Bäckrud
Ansvarig mäklare
Malin Bäckrud
Planlösning
Område
Regementsområdet

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.