Källtorpsvägen 31B

Källtorpsvägen 31B

Villa107  m²5 rum

Ett genomgående renoverat parhus om 107 kvm i ett lugnt område i Källtorp. Kök och badrum är i toppskick så här är det bara att flytta in och njuta. Utöver det finns ett härligt uterum där du kan vistas hela året runt. Lagom trädgårdstomt samt garage.
Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till Källtorpsvägen 31B!

Ljust och välplanerat parhus om 107 kvm där den mindre familjens alla behov tillgodoses. Ett entréplan med nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Enhetliga laminatgolv i grå ton som flätar samman våningsplanet. En hall med klinkergolv och golvvärme. Fräscht, nyligen renoverat badrum med badkar, kommod och spegelskåp. Husets oas hittar du i det isolerade uterummet byggt 2023 där du kan njuta av naturens alla skiftningar. Öppna upp de stora glaspartierna och skapa ett utrymme som knyter samman inne- och utemiljön under sommaren eller förläng vardagsrummet under vintern. Detta parhus erbjuder såväl avkoppling som gemenskap.

Övervåningen består av 3 sovrum, med möjlighet till fyra i nuvarande klädkammare, samt ett badrum/tvättstuga. Samtliga sovrum med platsbyggda garderober.

Denna pärla ligger i direkt närhet till skolor, förskolor, idrottsplats, badplatser, samt trevliga promenadstråk. Centrum är endast en kort bilresa bort. Bilen parkerar ni bekvämt antingen i garaget eller på uppfarten som har plats för två bilar.

Huset erbjuder en lättskött trädgårdstomt i ett skyddat läge där barnen kan leka fritt utan närliggande biltrafik. Bakgården erbjuder även en rymlig altan perfekt för sommarens grillkvällar. Förvaringsmöjligheter i både plåtskjul och garage.

Missa inte chansen att bli nästa ägare av detta fina parhus.

Huset säljs besiktigat med dolda-felförsäkring.

Välkommen på visning!

Hall
Mörkt klinkergolv med golvvärme. Plats för kappavhäng.

Kök
Nyrenoverat kök 2021 med gråa släta luckor. Ljus laminatskiva. Utrustat med kyl, frys, fläkt, diskmaskin, micro och spis.

Vardagsrum
Grått laminatgolv, ljusa väggar och stora fönsterpartier ut mot bakgården. Öppen planlösning mot kök.

Uterum
Isolerat uterum med glaspartier som enkelt kan öppnas upp mot altanen. Går att nyttja året runt. Plats för matbord och soffa.

Badrum
Kakel och klinker och golvvärme. Renoverat 2016. Utrustat med toalett, handfat, dusch och badkar.

Sovrum 1
Plastmatta och väggar i blå ton. Platsbyggd garderob.

Sovrum 2
Plastmatta och väggar i grön ton. Platsbyggd garderob.

Sovrum 3
Master beedrom med plats för dubbelsäng. Anslutande klädkammare som går att skapa ytterligare ett sovrum utav. Ljus heltäckningsmatta och ljusa väggar.

Badrum/Tvättdel
Badrum och kombinerad tvättstuga. Våtrumsmatta och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med toalett, handfat, dusch, tvättho och tvättmaskin.

Fakta
Storlek:
Boarea 107 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 5 rum varav 3 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 385 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 2-planshus parhus. Byggnadsår: 1991.
Uteplats:
Isolerat uterum
Altan.
Byggnadssätt:
Grund: Krypgrund/varmgrund. Stomme: Betong/Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FTX).
Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp.
Uppvärmning och el:
Luftvärme, luftvärmepump.
Hela elcentralen är bytt i samband med renovering av hall/badrum, jordfelsbrytare monterad.
Energideklaration:
Energiklass E. Energiprestanda, primärenergital 110 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2015-02-16. Energideklarationen är utförd innan säljarna hade installerat luftvärmepumpen.
Renoveringar:
Renoverat badrum nere 2016. Kvalitetsdokument finns.
Renoverat hall 2016.
TV- och internetanslutning:
Mobilt bredband.
Bilplats:
Garage
Uppfart med plats för två bilar.
Övriga byggnader:
Plåtskjul
Förrådsutrymme i garage.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Källtorp,del av, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1962-08-20, Senast ändrad: 2009-07-10).
Främby 3:23 och främby 3:500, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2009-06-18, Registreringsdatum: 2009-07-10).
Gemensamhetsanläggning: FALUN FRÄMBY GA:12.
FALUN FRÄMBY GA:10.
Samfällighet: FALUN FRÄMBY S:8.
Malin Bäckrud
Ansvarig mäklare
Malin Bäckrud
Område

Området är lugnt och har väldigt lite biltrafik. På så vis kan du känna dig trygg med att barnen är på egna strövtåg kring lekplatserna. Grundskolan ligger på tio minuters cykelavstånd och förskola finns direkt på området. Här finns gott om gräsytor som lockar till spontana fotbollsmatcher eller andra lekar för både stora och små. Matbutiken ligger bara en knapp kilometer bort, här finns också två pizzerior och nere vid sjön finns ett charmigt café och minigolfbana där ni kan njuta av långa sommarkvällar. Källviksbacken med skidåkning och cykling enbart en kort bilresa från bostaden.